Dagens resultat

Sådär, hemma igen! Ems har skött sig exemplariskt och är verkligen en riktig pärla att ha med sig på tävling! Dessutom var han jätteduktig och klev direkt in i lastbilen utan problem. Guldpojken!

Resultatet i dagens MSV C:1 blev 64,68% och ett av två kval kirrade! Detta trots ett väldigt långt tävlingsuppehåll, vilket gjorde honom väldigt spänd på omgivningen och orsakade kommunikationsmissar i programmet. Bland annat taktmissar i båda travökningarna och omslag och avbrott i den förvända. Helt enkelt en genomgående spändhet som spökade till det lite. Kostsamma missar men också fina poäng på det som blev bra! Vi är riktigt nöjda med honom ändå och herregud så nervöst att stå bredvid och hålla tummarna. Jag är ju mer nervös från marken än när jag själv sitter på ryggen! Dessutom fick Ems fina komplimanger både från publik och medtävlande. Roligt att det blev proppat med folk vid banan när det var deras tur! 🙂

Jag har iallafall en superfin häst med väldigt hög lägsta nivå och det känns både bra och tryggt att ha Anki i sadeln på honom. Hon känner honom och kan visa upp honom väl. Anki var väldigt nöjd med Ems men mindre nöjd med själva ritten på grund av missarna. Nästa tävling är den 9 oktober i Karlstad, alltså nästa söndag! Då hoppas vi på sista kvalet!

dsc_7753dsc_7828

13 reaktion på “Dagens resultat

  1. Anna

    Åh vad kul, duktiga dom är! Kan inte du snäääälla lägga upp en bild på ditt hår? Är i desperat behov av hår-inspo

    Svara
  2. Malin

    Han är så fin! Såg er idag då jag också stod vid sidan om min häst som var utlånad för dagen. Önskar dig och Ems lycka till 😀

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.