Älskade fredag

Posted in Dressyrmupparnas inlägg

img_7528

Färdigjobbad för dagen och just nu befinner jag mig hos frissan med färg i håret! Ombre på G… 😉 Och så planerar jag och Amanda morgondagen lite spontana dagsäventyr! Men aldrig är man väl så ful som när man sitter i frisörstolen! U feel me? ? Resultatet blir nog riktigt bra dock!

1 Kommentar

  1. Anna säger:

    Det blev säkert jätte snyggt!
    Gjorde oxå mörkare botten och ljusa längder i början av sommaren. Blev supersnyggt! Tills det blev utväxt… Går inte färga utväxten själv och få det snyggt eftersom det dessutom är slingat i olika nyanser och jag har absolut inte råd att gå till frisören och färga titt som tätt.
    Så nu har jag ljus råttfärgad utväxt, mörk på huvudet och ljusa längder… ?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.