10 Kommentarer

 1. Carolina W säger:

  Går in här färre och färre gånger men inser att inläggen kommer i samma takt. Undrar dessutom vart de nästan färdiga inläggen om kandar, sporrar och allt vad det skulle vara, tog vägen…

  Hur mår du? Ärligt? Det känns som om du bara visar ytan av dig själv och ditt liv just nu. (Eller det har egentligen pågått under en längre tid…), vilket givetvis är okej, men säg det då! Så slipper läsare bli irriterade eller på något sätt påverkas negativt av din frånvaro och din ibland tenderande provokation.

  Gah nu låter jag som ett jobbigt tonårsfan. Men jag har undrat, genuint, under en lång period nu. Och hoppas du tar hand om dig själv i första hand, på ett ärmigt sätt.

  Ha det gott så länge! <3

  1. Anonym säger:

   Kan bara instämma!

 2. Maria säger:

  Jag måste hålla med ovanstående. När du får frågor om din livssituation långt pendlande och högt tempo svarar du lite otrevligt att det inte är det minsta jobbigt med pendlande, att du inte känner dig det minsta stressad och mår så himla bra. Och sen kommer det inlägg som gårdagens som säger det motsatta. Du lägger upp ett inlägg med rubriken ”need some time off” för att i nästa inlägg oschysst påpeka att alla ”var rädd om dig” är jobbiga och obefogade. Först försvarar du ditt val att börja rida på kandar med otrevlig ton men när det läggs åt sidan hörs inte ett ljud.
  Ingenting i det du gör är fel i sig, jag rider på kandar och pendlar. Men det blir förvirrande, och framför allt oäkta och oärlig, när alla dina inlägg kokas samman till en stor motsägelse utan logik. Och mitt i allt detta fräser du åt oss läsare för att vi inte förstår.

  Jag undrar om du ser detta själv? Jag hoppas det för din skull. Inte för att någonting i ditt liv är fel, utan för att det bakom dina försvarstal inte verkar som att du själv är nöjd med hur lovet set ut just nu. Man måste vara sann mot sig själv innan man kan se var förändring måste göras för att man ska komma dit man vill.

  Jag ser fram emot att få ta del av dina nya planer, för jag hejar på dig Ingrid.

 3. Lina säger:

  Tror vi är många som håller med kommentarerna ovan!

 4. Oerhört kloka kommentarer! Håller med i allt!

 5. Sophia säger:

  Håller med här med. Tyvärr

  1. Hanna säger:

   håller oxå med !!!!

   tycker du Ingrid kan skriva ett ärligt Inlägg om ditt liv och dina tankar..

 6. Anne säger:

  Kan bara hålla med. Minsta lust att engagera sig i den här bloggen och tycka något oavsett vad det är har försvunnit efter den ganska dramatiska förändringen i yta och attityd senaste halvåret/året. Urtråkigt för det är kommentarsfälten som gör bloggar levande tycker jag. Men det gäller inte bara denna bloggen. Det kan ju också vara så att det här med bloggande börjar vara yesterdays news både för de som bloggar och de som läser bloggar om inte bloggen har något väldigt speciellt. Vilket denna inte har längre enligt mig.

 7. Lina säger:

  Kan bara hålla med föregående kommentarer. Har tyvärr börjat gå över till andra bloggar… Går in här mer och mer sällan tyvärr.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.