Söndag

Posted in Okategoriserade

imageimageimage
image

Snacka om att man blir dagvill! Varje dag innebär massor av häng i en solstol, ögonen i min favoritbok och mat och drinkar om vart annat. Galet härligt! Känner mig utvilad igen men har faktiskt ingen vidare lust att åka hem till veckan utan skulle gärna kunna stanna minst en till. Hur som helst, vardag är också rätt härligt! Hoppas ni har det bra där hemma också!

Pssst, Ems mår också bra även om jag faktiskt inte tänker alls mycket på hästar. Dagens tankar går snarare åt att planera vilken tid jag ska vända mig i solstolen och om jag ska ha iPhone 7 eller 7 plus. Haha 😉

9 Kommentarer

 1. Jessie säger:

  Int avis alls *ljuger mig blå*
  Vi har så härligt höstrusk här:p

 2. Alltså man blir ju sååå avis, hehe! 😀

 3. Sofie säger:

  Varför kan du inte vända bilderna rätt?

  1. Nea säger:

   Ingen bild är felvänd för mig

  2. Julia säger:

   Tror att det är ett apple-problem, av någon anledning. Ser dem också felvända på min mac.

   1. Jag ser dem felvända på min PC, så problemet verkar ligga någon annanstans. Även på min telefon är dem felvända. Väldigt irriterande oavsett men givetvis väldigt svårt att hitta felet eftersom det verkar funka för vissa och andra inte!

    1. Ingrid säger:

     Hm, konstigt. Ska kika på detta!

 4. Mimmi säger:

  Vilka böcker läser du? ? lyssnar mkt på ljudbok och behöver inspo.

  1. Ingrid säger:

   Jag läser Diana Gabaldons serie, Outlander såklart! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.