Söndag

imageimageimage
image

Snacka om att man blir dagvill! Varje dag innebär massor av häng i en solstol, ögonen i min favoritbok och mat och drinkar om vart annat. Galet härligt! Känner mig utvilad igen men har faktiskt ingen vidare lust att åka hem till veckan utan skulle gärna kunna stanna minst en till. Hur som helst, vardag är också rätt härligt! Hoppas ni har det bra där hemma också!

Pssst, Ems mår också bra även om jag faktiskt inte tänker alls mycket på hästar. Dagens tankar går snarare åt att planera vilken tid jag ska vända mig i solstolen och om jag ska ha iPhone 7 eller 7 plus. Haha 😉

9 reaktion på “Söndag

   1. Mikaela - ryttarduon

    Jag ser dem felvända på min PC, så problemet verkar ligga någon annanstans. Även på min telefon är dem felvända. Väldigt irriterande oavsett men givetvis väldigt svårt att hitta felet eftersom det verkar funka för vissa och andra inte!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.