Nya tag

Posted in Ingrid tävlar, Vardag

Gårdagens katastrofala start har jag lagt bakom mig. Ibland blir det helt enkelt inte riktigt som man tänkt sig. Jag har mina aningar vad det kan bero på och för att landa lite tänkte jag ge Ems ett par lediga dagar. Han visar ju uppenbart att något inte riktigt är som det ska, så idag ska vi bara skritta en timme utomhus, rakt fram på långa tyglar och sedan får han bara skrutta i hagen måndag och tisdag! Sedan tar vi det vidare från det.

Så nu ska jag åka mot stallet, packa upp och göra rent att utrustning efter gårdagen, borsta, fjäska med äpplen och spendera en helt kravlös timme ute i skogen. Det är vi värda idag!

DSC_0054 DSC_0026 DSC_0048 DSC_0077 DSC_0090

Ett par pics från igår. Jag har iallafall världens bästa häst, trots att det blir lite knasigt ibland!

10 Kommentarer

 1. Jenny säger:

  älskar andra bilden uppifrån!

 2. Dressyrryttare säger:

  Helt rätt inställning!

 3. Jennifer säger:

  Trots att det blev så tokigt igår måste jag verkligen berömma dig för hur du hanterar hela situationen och lyssnar på din häst! Hoppas ni är tillbaka på banan snart <3

 4. Ellinor säger:

  Du köpte som jag Prestige fantastiska gjord, en gjord som gjorde att min häst drog in magen och bar upp ryggen mycket bättre, som ledde till träningsvärk första veckan men som sedan dess lagt sig. 🙂 Ifall det kanske kan vara något sådant.
  Kram

 5. Petra säger:

  Tycker ni är jätte duktiga och du kämpar på. Några fina bilder fick ni ju ändå :).

 6. MalinKalin säger:

  Men lilla gubben då. Hoppas vilan hjälper! Håller tummarna för er! <3

 7. Johanna säger:

  Åh, Emsen. 🙁 Skönt att han har en klok matte som förstår att något är tokigt. 🙂 Hoppas ni är på banan snart igen. 🙂

 8. Tycker inte att han ser riktigt lika eftergiven och fin ut på bilder som han gjort på sistone. Kan ju bero på mängder av orsaker, säkert inget allvarligt alls. Klokt ändå att lyssna på din häst och välja att bryta. Ger ju ingenting alls att fortsätta i det läget. Kommer bara att kunna bli bättre 🙂 Fortsätt kämpa Ingrid, det kommer bli kanon tids nog.

 9. Hanna säger:

  Han är säkert lite sommartrött bara, ni är snart back on track igen! Även om det inte gick hela vägen så måste ni varit det snyggaste ekipaget inne på banan iallafall! 😀 Kram!

 10. c säger:

  Snygg kavaj! Är det en kingsland? Letar själv efter en sån, men måste beställa.. vad har du för storlek?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.