Amazing days

Jag har utan tvekan haft några av de absolut bästa dagarna i mitt liv på Gili! Sena festkvällar barfota i sanden, kristallklart vatten, cykelturer runt ön, häng i bungalows osv. Så otroligt roligt!! Därför bestämde vi oss lite spontant för att stanna kvar till på söndag och ”accidentally” missa flyget igår. Så vi bokade två nya flygbiljetter utan att tänka först, precis som vi alltid gör.

Morgonen efter ringde vi Ellen och bah ”vet du vad(?!?!) vi kommer inte imorgon”. Sedan påminde hon oss om vi på att vi planerat att fira hennes födelsedag på lördagen, i Darwin. Dessutom skulle jag inte hinna träffa henne innan min resa hem till Sverige då. Alltså, haha. Så jäkla korkat spontana. 

Istället fick vi i panik cykla hem till vårt hostel, kasta ned alla våra saker och springa 2 km tillbaka till hamnen med 30 kilo tunga rullväskor, på grusväg, för att komma med färjan tillbaka till Bali och hinna ta nattflyget vi från början hade bokat. 

Ett par fantastiska dagar på Bali och Gili, många spontana och ofta korkade beslut och med två bokade flygbiljetter var hem senare är vi nu på plats i Darwin för att fira Ellen!

Glöm förresten inte att klicka in på mina favorittjejers blogg


  

  

  

  

  

  

  


   

    

9 reaktion på “Amazing days

  1. Mathilda

    Neh, men det där ser ju astråkigt ut, så hemskt! Mycket härligare här i sverige med aprilväder! (OBS, ironi, om nu någon skulle kunna missa det :P)

    Svara
  2. Sanna

    Hehe tur att inte jag är Ellen, hade blivit så jäkla ledsen om min syster glömde bort mig sådär…

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.