First footy game

Posted in Okategoriserade

Vi kan inte riktigt bestämma oss för om vi gillar Perth eller inte. De senaste veckorna har vi flugit runt hej vilt mellan Sydney, Melbourne, Cairns, Perth, Broome och Adelaide. Nu lutar det åt att vi bokar ett nytt flyg till ny destination inom kort, igen. Men först vill vi ta oss till Ningaloo Reef för att dyka med valhajar! Där emot är körtiden med bil 28 timmar tur och retur, så hur vi ska styra upp det vet vi inte ännu. Och vart vi tar vägen sedan vet vi inte heller. Det enda jag vet är att jag har ynka 11(!) dagar kvar här att spendera på bästa möjliga sätt. 

Idag har vi hängt i solen för att bättra på solbrännan och varit på Footy match! Footy är superstort här nere och vi lyckades komma över en varsin gratis biljett genom några nyfunna vänner här. Matchen var ganska ointressant, desto mer intressant var det att ta selfies med Eagles-flaggorna! Imorgon ska vi kanske till Rottnest Island, en ö fylld med en slags liten känguru som inte finns någon annan stans på jorden. 

  
    
 
   

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.