Världens längsta dag

DSC_3101 DSC_3112 DSC_3118

Full fart mellan 06.30-23.00. Är SÅ trött nu. Berättar mer om kvällens träning imorgon, när energiförrådet är påfyllt med ett par timmars sömn. Idag hade vi sällskap av kaxiga lilla Emil under hela träningen, som satte fart efter oss utan att Ems ens ägnade honom en blick. ”Jag är på jobbet nu, leka kan vi göra hagen”. Ems och Emil är nämligen bff’s. Haha!

14 reaktion på “Världens längsta dag

  1. Alva

    Åh vad underbart söt Emil är!!! Hahah.
    Måste även kommentera att din blogg är sjukt seg och går ibland inte att komma in på, har varit så på fler horsespotbloggar så misstänker att det är där problemet ligger. Men du kan kanske påpeka det innan du reser, vill ju kunna följa dig i Australien! 😀

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.