MIN PÄRLA TILL HÄST

Posted in Ingrid tävlar, Vardag

Alltså, vilken häst jag har – som spräcker det efterlängtade 70%-strecket OCH placerar sig 2a i LA debuten! Den här veckan har inte alls varit optimal inför tävling och både ryggning och skänkelvikningar började vi kika på så sent som dagen innan, men som sagt, det är timingen i grundarbetet som är det svåra och inte själva grejerna.

Känslan i LA’n var lite loj och jag fick honom inte helt ”med mig” på framridningen, men vi fixade alla moment utan större missar, vilket var den stora vinsten för mig. Jo, taktinslag i mellanskritten klämde vi in, men det verkar vara vår grej, liksom. 😉 Trots att jag inte lyckades visa hans snärtiga och alerta jag belönades vi med 68,14% och en andraplacering av nitton startande i vår LA debut! Åh, vilken glädje att febrilt scrolla på Equipe och se vårt resultat dyka upp. Det behövde jag just nu.

I LB:3 som även var lagklass hade jag honom mer inramad och kunde utnyttja hörnen till att forma honom i sidorna, verkligen samla upp galoppen efter ökningarna och vi grejade den ökade skritten utan ett enda taktinslag och belönades med 8 på den. Mycket nöjdare med denna ritt och procenten landade på 70,15 och en fjärdeplacering av trettiosex starter. Laget kom tvåa individuellt denna omgång och trea i finalen!

Tänk att jag och Ems har hängt ihop i dryga sju veckor och på den tiden hunnit rida fyra lokala LB-klasser, debutera regional LA och skrapa ihop inte mindre än sju rosetter. Det betyder alltså placering i varje start! Nu väntar två månaders trim inför MSV C debuten och sedan siktar vi på att starta MSV C resterande tid av året för att kvala MSV B inför nästa år. Vilken pärla han är, min underbara häst. ♥

DSC_6849 DSC_6758 DSC_6965 DSC_6861

Filmer och protokoll från båda ritterna kommer!

13 Kommentarer

 1. sandra säger:

  ÅÅhh så himla kul!! 😀 STORT GRATTIS!!! Man bara sitter och ler när man kikar in här och ser resultaten! Vilket flyt! Det känns som att du VERKLIGEN förtjänar detta nu!!! Grattiskramar till dig och fina Ems! (Och ge Claudia en kram från mig också, bara för att hon är så söt och cool… 😉 )

 2. Tom Jonsson säger:

  Stort grattis Ingrid!! 😀 Åh har verkligen hittat hästen som passar dig sååå himla bra! Det här förtjänade du!

  http://finest.se/tomjonssson

 3. Anonym säger:

  Du är så sjukt inspirerande! Funderar mycket på att börja rida dressyr mer seriöst pga dig! 😀

 4. Emilia säger:

  Superroligt att du hittat en perfekt match och stort grattis till era framgångar på denna korta tid! Jag unnar er all framgång och önskar er all lycka i fortsättningen för det ska bli så kul att fortsätta följa er utveckling!

 5. Jennifer säger:

  Grattis grattis grattis!! Blir alldeles rörd till tårar av lycka för din skull, som du förtjänar detta. 😀

 6. Malin säger:

  Grattis! Man blir ju bara så glad för din skull! Vilken saga 😀

 7. Racquel säger:

  Wonderful and excited for you Ingrid…. Cheers from America

 8. Stort grattis!!! Måste kännas fantastiskt!

 9. my säger:

  Så roligt grattis 😀

 10. Sara säger:

  Hej!
  Vilken höjd valde du på dina De Niro stövlar? Tog du samma höjd som dina ben ståendes från golv till knäveck eller valde du en högre höjd, isåfall hur många cm högre?
  Tacksam för svar 🙂

  Med vänlig hälsning Sara

 11. Astrid säger:

  Wow, grattis! Duktiga ni är

 12. Anonym säger:

  Vad använder ni för kamera vid foton och filmning? 🙂

 13. Maja säger:

  Så himla fina!! Du har verkligen hittat en drömhäst, ni passar perfekt tillsammans! Stort lycka till i framtiden!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.