Arg måndag

Posted in Okategoriserade

Idag är mitt humör inte alls på topp. Det vände på en femöring helt utan anledning och jag blev skitförbannad på allt. Jag avreagerade mig genom att spela hög musik i bilen och skrika ut mina aggressioner. Bra att jag inte ens vet vad jag är förbannad på… hehe. Men alltså hela dagen har bara varit jobbig. Det tog mig evigheter att få ut avmaskingsmedel och jag fick flänga runt mellan tre olika apotek och sedan fick jag punka på bilen. Gaah. Världens bästa mamma och Torbjörn kom dock direkt till undsättning när jag var ute hos kund, bytte bil och åkte raka vägen till verkstaden och lagade min bil. Guld värda.

Och nu har jag cirka fyra timmars arbete framför mig att bita tag i. Egentligen vill jag bara äta något onyttigt och somna framför TVn, men näääe. Jag måste faktiskt erkänna att jag hat lite lätt panik över att jag ska börja jobba 8 timmars dagar från och med i morgon… 8 timmars jobb, 2 hästar 3 mil bort, 4 timmar blogg, lägenhet att ta hand om, pojkvän och familj – varje dag. Hua, jag måste skriva scheman så jag inte börjar med att få panik.

Okej, nu måste jag verkligen göra det jag ska. Men det är ju så lätt att fastna här och snacka mer er. Claudia skötte sig dessutom bra idag och nu har de båda blivit avmaskade. Jag hoppas snart se resultat på Maud som fallit ur rejält i hull senaste tiden. Hon måste bli biffig 😀 Nu babblar jag igen… Hörs snart!

Skärmavbild 2014-03-30 kl. 11.44.30 Skärmavbild 2014-03-30 kl. 11.44.56

/Ingrid

6 Kommentarer

 1. Kajsa säger:

  Du vet väl om att det faktiskt är lagligt och fullt tillåtet att inte ha späckat schema hela tiden? Och var det inte just på grund av stressen du fick en hjärnblödning vid 20 års ålder, som du precis blivit frisk från…?

 2. Linda säger:

  Men gud. Ursäkta, men hur fan ska du orka det, jag blir matt av att bara läsa om det? Och ja du har nyss haft en hjärnblödning. Försök ta det lungt snäll du.
  Ett dygn har bara 24 timmar varav du bör sova 8 för att kroppen ska hinna laga sig och återhämta sig.
  Sen ska du jobba 8 timmar, blogga i 4 timmar, köra till och från stallet på 1 timma och rida och pyssla med hästar i minst 3 timmar. Du har inte en minut över till något annat.

 3. Jag blir matt bara jag ser vad du skriver ..

 4. Camilla säger:

  Heltidsjobb och två hästar är det ju fler som klarar, men du har ju massa timmar bloggande också samt att du har 3 mil till stallet. Du har inte funderat på att ha dem närmare? All restid du kan spara är ju häst- eller bloggtid 🙂

 5. Lovise säger:

  Jag jobbar också 8 timmar, har 6 mil till jobbet, 2 mil till stallet där jag har två hästar, lägenhet, sambo, katt.. Dock ingen fyra-timmars blogg, men en liten en i allafall 😉 Min fördel är nog att jag har båda mina hästar på en liten lösdrift, då mockar jag ju åt båda på samma gång samt att jag aldrig behöver fixa med hö (ingår i hyran). Sparar några minuter på det!
  Det blir lite pusslande, men det går om man vill. Nu är ju mina hästar inte i full träning som dina är (en är för gammal och en är för ung), men har du kanske funderat att ha en ”uteritts-medryttare”? Jag förstår helt fullt om du inte vill ha en ”vanlig” medryttare, men någon som kan rida den ena medan du rider den andra, tillsammans ute i skogen?
  Hoppas det löser sig för dig!
  Kram

 6. Sofie säger:

  Hm. Nu blev jag nyfiken när du säger att du har hästarna 3 mil bort.
  Det är så att jag bor i Karlstad men jobbar i Karlskoga så jag pendlar dit. På vägen hem häromdagen fick jag i ögonvrån syn på en hage där en häst som var mycket lik Claudia strosade omkring. Tänkte dock att det var så långt från Karlskoga så det kunde väl aldrig vara hon :p
  Men nu undrar jag om det kan ha vart hon ändå? Ser man hagarna från E18 i riktning mot Karlstad eller ligger stallet på helt annat håll? :p

  Kram
  Sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.