Träningsoutfit 26 Juli

Posted in Dagens outfit

Eftersom bilderna är fotade i ridhus syns inte färgerna så tydligt så jag får nog lov att skriva hur det såg ut så att ni kan föreställa er det. Jag tyckte nämligen att vi var rätt fräcka och samtidigt diskreta som jag vill ha det på träning.

Jag hade marinblåa ridbyxor på mig, en vit piké med marinblåa tryck och brodyr, Cupido hade ett vitt schabrak med en silvrig och två marinblåa passpoaler, vita benlindor och ett marinblått pannband med silvriga stenar.

HjälmScharf
Piké – La Martina
Handskar – Najco
Ridbyxor – Mounatin Horse
Ridstövlar – Cavallo Grand Prix Plus

Träns – Gold Medal
PannbandPerfect Sit (Click it)
Schabrak – Protector
Benlindor – Vet ej

/Linn

5 Kommentarer

  1. Snyggt! Ett tag var det mest Ingrid som bloggade , vad berodde det på ??:/ kram !

  2. Anonym säger:

    Super snyggt! 🙂 🙂
    Du är bäst Linn! Kom ihåg det <3

  3. Jenny säger:

    Snyggt var det minsann! 😀

  4. snygga ni var! Nu längtar jag efter ett inlägg om träningen, om du nu orkar skriva ihop ett! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.