Posted in Dagens outfit

HjälmScharf
Piké – B Vertigo
Handskar – Najco
Ridbyxor – Mountain Horse
Ridstövlar – Tretorn Advance

Träns – Okänt
Schabrak – Gekås
Benlindor – Bucas

/Linn

30 Kommentarer

 1. Maja säger:

  Himla fina!! 🙂

 2. Jenny säger:

  Åh vad snyggt! 🙂

 3. emelie säger:

  Jättefin outfit!

  Men hörrni, extremt dålig uppdatering!!

  1. Jenny säger:

   Håller med dig!

  2. Hanna säger:

   Jag håller också med! Om det är så att ni inte har tid/lust/ork att uppdatera så kan ni väl iallafall skriva det, som alla andra bloggare gör när de tar paus för en dag? Går inte riktigt att leva på vågen att vara en av Sveriges största hästbloggare när det kommer upp ett inlägg om dagen som oftast är ganska ointressant. Nu låter jag ganska trist i tonen, men det är bara för att jag gillar er som bloggare och gärna skulle se att ni går tillbaka till er gamla standard 🙂

   1. Linn säger:

    Det kommer som sagt upp ett inlägg så småningom om varför jag har uppdaterat som jag gjort nu det senaste månaderna. Det handlar varken om brist på tid, lust eller engagemang utan en sjukdom som jag tyvärr inte kan råda över. Men jag gör allt för att tillfriskna och komma tillbaka igen.

    1. Hanna säger:

     Då förstår jag att du inte känner dig sugen på att blogga 🙂 men ni är ju två som driver bloggen?

 4. Fin och somrig! 🙂

 5. Linn säger:

  Fint, och somrigt!!

 6. Ida säger:

  Ni passade bra i det!

 7. Rebecka säger:

  Jättefint! Älskar färgen på honom! 🙂

 8. Anonym säger:

  Hur mycket kostade dina tretorn advance ridstövlar? Och hur bra kvalité och passform har dom? tacksam för svar 🙂

 9. Sofia säger:

  Uppdateringen suger!!! Skyll snälla inte på att ni inte har tid, för då ska ni inte driva en blogg med många läsare. Ni har ju snart tappat ca 10000 läsare än vad ni hade för 1-2 årsen. Jag förstår att ni inte har tid, men Linn? Har du jobb? För annars borde du ju ha mer tid om dagarna än vad Ingrid har?
  Kollar in här varje dag för att hopp att ni ska ha uppdaterat då jag vill följa er, men snart tappar jag och säkert många andra lusten att gå in här för att ni uppdaterar ca 1inlägg/var 1gång om dagen och ibland inte ens det. Dock är det mest Ingrid som uppdaterar, stort + till dig!!!
  Jag tycker personligen nu att dressyrmupparna ska gå skilda vägar om inget snart händer, så kan Linn uppdatera när hon mår bra och Ingrid kan uppdatera när hon har tid.
  Hela jävla året har vart sämst uppdatering, eftersom ni är 2 förväntas de åtminstone 1-3 inlägg per person.
  Jag hoppas varje dag jag går in att snart ska det bli som vanligt, uppdateringen bli bättre, mer roliga inlägg och inte samma bilder fast från olika ridpass… Ingrid känns de som hon fortfarande håller på att sätta igång klådan efter ”vintervilan”, läser aldrig om att hon gjort skänkelvikningar, förvänd galopp, skolor eller liknade. Även om hon är svår är det tråkigt att alltid läsa samma ridpass, ingen förändring. Även om dom kanske gör det, så verkar de inte så på inläggen..

  Bloggen blir iallafall sämre och sämre och ni borde göra en förändring typ snart! Har ni inte tid, mår dåligt så borde ni faktiskt säga de eller helt enkelt sluta blogga.
  Vill inte vara negativ men det har vart såhär för länge nu, vilket jag och säkert många andra tycker också!
  Hoppas annars att ni mår bra och att ni har ett bra liv! 🙂

   1. C säger:

    Håller med!

  1. Anonym säger:

   Men Linn har ju sagt i ett tidigare inlägg att hon ska säga varför hon inte bloggar som vanligt, hon skrev ju här ovanför varför. tycker att ni borde tänka er för innan ni skriver sånt här. Hon mår inte bra det har hon ju skrivit liksom flera gånger?! fattar inte grejen med skriva såna där kommentarer. Visst ni får tycka va ni vill, men ändå

   1. karolina säger:

    det handlar inte om att det inte finns tid! Väldigt onödig kommentar!!

  2. Emma säger:

   om du följer bloggen så, kanske du vet varför Linn inte bloggar ibland!! Det är inte hennes fel!
   (:

  3. Johanna säger:

   + 1000

   1. Anonym säger:

    Förstår Linn, till fullo! Men som sagt tidigare, dom är två om bloggen. Ingrid lyser med sin frånvaro. Ge alla läsare åtminstone en anledning till varför det är så här (Ingrid).

    1. Sofia säger:

     Jag har följt bloggen sen den startades, jag vet att Linn mår dåligt och det har hänt en del, men om hon mår så dåligt så hon inte kan blogga så tycker jag för hennes del att sluta, så kan lägga ner energi på annat. Hon har sagt att får typ lite dåligt samvete att inte uppdatera , vilket betyder att hon ändå lägger lite energi på bloggen även om hon inte uppdaterar. Jag kan inte förstå hur dåligt hon mår då jag inte har sjukdomen men kan förstå att hon inte vill uppdatera. Tycket det är hemskt att en sån himla snäll och underbar person måste ha något sånt. Men hon kan som sagt inte göra något åt det. Så hade kanske varit bättre för Linn att sluta och fokusera på annat att ha alltid bloggen bakom ryggen, folk som klagar (jag är en av dem) osv. Vill bara hoppas att du Linn kommer att må bättre även om det är svårt så hoppas jag så innerligt mycket! Eran blogg är/var den bästa blogg jag läst!

    2. Linn säger:

     Ingrid har hållt igång bloggen på ett toppen sett när jag inte kunnat sköta min del pga sjukdom. Att inte vara 100% varje dag är bara mänskligt. Det finns hundra möjliga anledningar till varför och det är inget som hon ska känna sig tvingad att förklara.

  4. Anonym säger:

   Sluta läs då? 🙂 det är deras blogg, de gör som de vill.

 10. Angelina säger:

  snyggt! Ska ni börja träna för tränare snart ? 🙂

 11. kajsa säger:

  Vilken läcker färg! Passar jättebra på er.

 12. Ella säger:

  Var är duu Ingrid?!

 13. Ella säger:

  Åh vilken fin bild på er:)

  Kolla gärna in våran blogg!:D

 14. Susanna säger:

  Så snyggt! Måste testa ljusblått på ”min” fux.

  Bry dig inte om kommentarerna om att du (ni) uppdaterar för dåligt. Det är ett fritt land. Passar det inte behöver de personerna inte komma hit och läsa alls. Ingen tvingar dem. Lägg tid på det DU behöver för att må bra!

  1. Ella säger:

   Viss är det fritt att välja att komma hit och läsa, men är det inte det de vill….. kallar de den inte för ”Sveriges största hästblogg” ?? Då kanske man måste lägga ner lite tid eller lägga ner…..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.